Facebook

Beoordelingen van American Food Express Assen

Recente recensies van American Food Express Assen

5 sterren na 221 reviews

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was er pas na 1 uur drie kwartier, maar het was wel heel lekker! Trump burger had lekker vlees en de kapsalon met spareribvlees is een goede vondst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal jaren vaste klant. Altijd goede service de beste in Assen. Kwaliteit heeft me nooit teleurgesteld. Dit zijn de toppers! De rest van de burger restaurants kan je beter links laten liggen.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geen cheddar

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic food and fantastic service, every single time!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de eerste keer. Schrok eerst wel een beetje van de prijzen. Maar na het eten was het de prijs zeker waard. Graag nog een keer.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede prijs voor lekker eten. We kregen zelfs gratis lava cakejes!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top snelle levering

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden mozzarella sticks maar die waren niet mooi bruin gebakken voor de test was het goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde even, maar dat wist ik van tevoren. Het was het wachten waard! Heerlijk! Beetje aan de dure kant, staat tegenover dat het vers, smakelijk en warm was. En er was genoeg. :)

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Awesome food, every time. Delivery is always quick too!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer super goed, helaas kwam het wel weer te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer prima, bezorging 👍🏻👍🏻👍🏻

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke burger en supervriendelijke bezorger, uiterst correct. Alles keurig op tijd en netjes verpakt. We hebben makkelijk en heerlijk gegeten. Gaan we zeker weer doen!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste hamburgers en kapsalon die ik ooit besteld heb. Smaak van het vlees is erg goed. Ook de enige plek (in mijn beleving) die weet hoe ze patat en frituursnacks knapperig kunnen bezorgen. Ook de prijzen vind ik zeer goed voor de kwaliteit die je krijgt! Als je wat meer besteld krijg je een gratis snack o.i.d.. Dat wordt zeer gewaardeerd. En dan de express sauce... Echt een enorm goeie saus! Hij past bij alles en smaakt overheerlijk. Ik heb de fles laatst besteld en doe de saus bijna bij alles nu... De bezorging was snel, binnen 20-30 min had ik mijn bestelling. De bezorger was een vriendelijke jongeman. Echt mijn favoriete 'snackbar'... Zaten jullie ook maar in Groningen!!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best spare ribs in Assen. We always order nachos, onion rings, spare ribs, krokets, and fries here and it's all amazing, every single time. Delivery is very quick too! Always a pleasure to have our takeout here each week!

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏻👍🏻👍🏻

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing spare ribs, nachos were great, fries and onion rings were awesome, and krokets were delicious. Great food!

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke burgers!

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de patat te doorbakken en vol gezogen met vet. Ik gok 2x gebakken. Helaas. De Texasfries waren iets te veel gekruid, verder was het eten erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekker gegeten, bedankt!

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging ! Het eten was uitstekend en zeker voor herhaling vatbaar. Tot gauw :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten! De hamburgers zien er uit zoals je ze op de reclames ziet, maar nooit krijgt. (Hier dus wel en ze zijn nog lekker ook!) De spareribs zijn terug van weggeweest en vallen nog net niet van het bot af en zijn heerlijk!

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: GE-WEL-DIG !!!

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top, zoals altijd :)

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekkere spare-rib kapsalon gehad en de bezorger reed dit keer niet tegen een auto aan! Ook leuk dat Rick weer terug is. Beste bezorger van Nederland!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, lekkere hapjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op tijd en het eten was lekker en een goede portie

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super van bestellen tot bezorgen. En het was heerlijk!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP !!!!!!!!!

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgt, vriendelijke bezorgster, eten was prima en lekker warm.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging en eten was weer top!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker ijsje met dat warme weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en super lekker zoals altijd!

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en friet. Snel bezorgd. Het eten was nog heerlijk warm

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn, Prima kwaliteit voor een redelijke prijs. Echt weer Heerlijk gegeten. Helemaal top! Een echte aanrader.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondag besteld en de bezorging was best snel. Vriendelijke bezorger. De patat was wat koud. Verder was het allemaal vers & lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer erg lekker, en nog goed warm. De bezorging was ruim op tijd en een vriendelijke bezorger

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ketchup was uitermate teleurstellend. En waarom krijgen wij geen btw bon erbij alhoewel wij het wel op "zakelijk" hadden gezet.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 kapsalon besteld . Alles voldoende en op tijd geleverd. Heerlijk gegeten 😋

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verhouding aardappelschijfjes iets te veel, bedankt voor het ijsje voor het langer wachten. Hebben jullie volgende keer eventueel ook wegwerpbestek voor op kantoor?

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten maar meer dan een 45 minuten te laat.dan de tijd die ik per mail kreeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon lekker. En het was warm. En het ijs was niet gesmolten. Het duur wel lang 50 minuten maar er stond dat het rond die tijd bezorgt werd het werd ook precies om die tijd bezorgt.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en er was GENOEG!!!

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere kapsalon!

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen een uur moeten wachten. Beetje lang voor een woensdag.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten Netjes verzorgd bestelling prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit perfecte bezorging Top bedrijf

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en eens wat anders! Gaan we anderen zeker aanraden.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en sneller bezorgd dan verwacht

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede kwaliteit Goed verzorgd Pluim?

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is en blijft favoriet! :)

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling heeft meer dan een uur geduurd, wel netjes dat ze even belden ( na een uur) dat het iets langer ging duren

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Kipschnitzel precies goed gebakken, niet te lang/droog

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor een mooie prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, netjes verpakt en vlotte bezorging. Ik bestel vaak een Spa Rood bij het menu, deze keer geen menu maar het drankje kreeg ik er toch gratis bij. Uitstekende service.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede burgers en bijgerechten. Ik zet er altijd een opmerking erbij dat ik geen tomaat wil en dit gaat nooit fout. Bezorging zou wellicht ietsje sneller kunnen (3 kwartier), maar niet als dit ten koste gaat van de kwaliteit.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige keer had ik een klacht, die overigens perfect is opgelost. Nu was alles prima !

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten op tijd en wsrm gebracht door vriendelijk personeel

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker ribs kapsalon, onion rings & nachos.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammergenoeg bijna koud thuis bezorgd.....en ja....dan is het niet lekker meer, want opwarmen is ook niet echt meer een optie.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service. Eten besteld, kregen een mailtje met tijdstip wanneer het zou bezorgd worden. 5 min na aangegeven tijdstip een telefoontje dat het een kwartiertje later werd. Toen het eten werd bezorgd ook nog een ijstaart kado voor het lange wachten. Echt netjes! Kwaliteit eten zoals gewoonlijk ook weer heerlijk. Warm en goed op smaak. Een overdosis aan saus. Het is echt een aanrader om hier te bestellen.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en meer dan genoeg eten gehad. Voor herhaling vatbaar?

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker eten, goed verpakt.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg goed voor de vette hap als je geen zin/tijd hebt om te koken of gewoon zin hebt in een vette hap..

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Kapsalon klein is ook klein. Als je een grote eter bent zal ik de grote bestellen. Snelle bezorging op donderdag avond

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd kort na bestellen gebeld dat Gratin er niet meer was, kon een alternatief kiezen. Bij levering kregen we nog extra heel veel brownies! Goed opgelost! Het eten was ook weer heerlijk! Thanks!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had zonder tomaat besteld maar zat er wel op en was dit keer niet erg warm! Volgende keer beter!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nieuwe Classic Hotdogs zijn echt erg goed! Nog bedankt voor de ijstaart, ik waardeer het enorm dat men op deze manier een blijk van waardering geven!

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, hoeveelheid was ook prima. Bezorging was exact op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en eindelijk weer OP TIJD

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede service en heerlijk eten. Top!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer TexMex besteld, erg lekker. Zeker een aanrader !

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Episch lekker eten voor een goede prijs

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, vlot gebracht, goed van temperatuur en erg lekker!

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alle gerechten goed en zorgvuldig verpakt. Op afgesproken tijd bezorgd. Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, bestelling werd op tijd geleverd. Het eten was goed warm en van heerlijke kwaliteit!

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet anders dan goed beoordelen. Snelle levering en top producten. Alleen jammer dat de spareribs niet meer te bestellen zijn van het eerste jaar

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Maar ik mis wel de spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburgers waren heerlijk, patat was slap en koud. Echt zonde.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was top, werd netjes gebeld toen er bleek dat de broodjes op waren en ze andere broodjes gingen gebruiken voor de burgers. Ik kreeg 10 euro hiervoor terug en een ijstaart voor het ongemak. Een korte tijd later werd ik nog gebeld of het eten na wens was. Klantvriendelijk super en het eten was ook erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, veel t te laat bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten goed heet, beste burgers van Assen. echte aanrader

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het eten was warm bij aankomst en we konden allemaal wel iets bestellen waar we zin in hadden! Ze hebben Friet of kapsalon of kipnuggets of pizza of spareribs! En heerlijke toetjes haha Super lekker :) blij dat dit in assen bestaat!

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam later dan in eerste instantie was verwacht, maar ik weet niet waar het aan lag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je wordt goed op de hoogte gehouden ober de status van je bestelling. Het eten was erg lekker voor een goede prijs.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté, goede portie. Zitten smullen maar mis jullie brood met eigengemaakte kruidenboter

Reactie van American Food Express:Wij vernieuwen regelmatig onze menukaart. Wellicht komt het volgend jaar weer terug. Bedankt voor de recensie!

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker vlot met een grote glimlach bezorgt. Eten was wederom van uitstekende kwaliteit zoals ik inmiddels van deze zaak ben gaan verwachten!

Reactie van American Food Express:Dankjewel. Leuk dat je weer besteld hebt!

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer lekker. Kippnuggets waren vergeten. Die werden aangebracht met heerliijke brownies.

Reactie van American Food Express:Tot de volgende keer en bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers zoals altijd geweldig, alleen spareribs zijn echt heel slecht in vergelijking met de spareribs die ze eerst hadden helaas!

Reactie van American Food Express:Vervelend om te lezen dat de smaak niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!!!

Reactie van American Food Express:Dankjewel!

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk .

Reactie van American Food Express:Thanks! :)

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goed voedsel! Vers en snel geleverd! En vooral schappelijk naar hun klanten toe! Als ik een keer patat eet, dan haal ik het altijd hier! Top zaak

Reactie van American Food Express:Heel erg bedankt. Leuk om te lezen!

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En voor ons veel te veel???

Reactie van American Food Express:Bedankt voor de recensie. Fijn dat alles naar wens is geweest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bezorging werd meteen gemeld dat iets (kleins) ontbrak, maar dat ze dat snel zouden naleveren. Nog voor we met eten begonnen was het er al! Geweldig!! Ook was het allemaal erg lekker. Er komt zeker een volgende keer!

Reactie van American Food Express:Wat leuk om te horen. Tot de volgende keer!

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk vers en super lekkere hamburgers.

Reactie van American Food Express:Thanks!

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld! Wat hebben wij lekker gegeten! Dit kon wel eens vaker gebeuren

Reactie van American Food Express:Super! Daar doen we het voor.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Op tijd bezorgd! Heerlijke saus!! Kortom top! Voor herhaling vatbaar.

Reactie van American Food Express:Fijn om te horen! Graag tot de volgende keer.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

Reactie van American Food Express:Bedankt!

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Reactie van American Food Express:Thanks!

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare ribs waren zalig, mals en lekker gemarineerd. De patat ook goed, Lekker gekruid. De aardappelgratins zijn echt aan te raden, kloppen alleen niet met het plaatje op de site en je leest niet hoeveel je er krijgt. Zou goed zijn om er even bij te zetten.. De bezorgtijd was wel net als de vorige keer veel te lang. Ruim anderhalf uur.

Reactie van American Food Express:Bedankt! Bezorgtijden zijn inmiddels meestal weer ruim onder een uur.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekkere Texas burger....

Reactie van American Food Express:Thanks! Bedankt voor het compliment.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer perfect.

Reactie van American Food Express:Goed om te horen!

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Alleen prijs voor patatje vinden we wel wat aan de dure prijs! Verder top!

Reactie van American Food Express:Bedankt voor de recensie!

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede kwaliteit, snelle bezorging en prima op de hoogte gehouden van de bestelling via email.

Reactie van American Food Express:Bedankt voor de recensie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte service onvriendelijke bezorger en veel te laat

Reactie van American Food Express:Wij hopen dat het eten in elk geval wel gesmaakt heeft. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie kwaliteit en snelle service. Top!

Reactie van American Food Express:Thanks!

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de lekkerste ham(egg)burger. Maar als je een biertje erbij wilt bestellen, tonen ze enkel een foto van een flesje. Verder geen enkele info over het aantal centiliters. En als je dan van die kleine 25 cl. flesjes krijgt à 2 euro per stuk, voel je je toch een beetje bedonderd.

Reactie van American Food Express:Bedankt voor de feedback. Om verdere misverstanden te voorkomen hebben wij de inhoud op de website vermeld. Als dank voor uw tip ontvangt u een gratis flesje Heineken bij de volgende bestelling.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar n half uur te laat gebracht. Jammer!

Reactie van American Food Express:Door het noodweer die avond hebben wij inderdaad wat vertraging opgelopen. Onze excuses voor het ongemak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden het geweldig

Reactie van American Food Express:Heel erg bedankt. Mooi compliment!

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en hele vriendelijke bezorger

Reactie van American Food Express:Bedankt voor de recensie!

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heeeeeerlijk. Met ijs van het huis. Echt dit zijn de toppers van assen! Zonder meer! ?

Reactie van American Food Express:Namens het hele team bedankt!

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren op, netjes telefoon gehad en mochten wat andere uitzoeken voor een hoger bedrag. Eten was er snel en het eten is prima! Als wij eten bestellen is het eigenlijk altijd hier.

Reactie van American Food Express:Fijn dat alles weer goed is gekomen. Bedankt voor het begrip!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is wederom top! Echter wel jammer van de keuze voor thuisbezorgd, prijzen zijn daardoor weer omhoog.

Reactie van American Food Express:Bedankt voor de recensie!

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super!

Reactie van American Food Express:Thanks!

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Reactie van American Food Express:Thanks!

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, snel in huis, heerlijk gegeten.

Reactie van American Food Express:Bedankt! Goed om te horen.

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het uitpakken bleken er producten te ontbrelen. Meteen gebeld en de bezorger bleek nog een tas in de auto te hebben. Na zo'n 5 min alsnog de overige producten ontvangen. Het eten was allemaal goed warm. Spareribs waren goed. Kapsalon was niet helemaal zoals we hadden verwacht. De pulled pork in de kapsalon was lekker maar de hoeveelheid aardappel was iets teveel. De mixed salat was voornamelijk komkommer en een beetje ananas. De smaak was erg goed. We hadden alleen ook sla verwacht. Ondanks de verbeterpunten van onze kant toch een ruim voldoende voor de smaak, hygiëne en de warmte van de gerechten.

Reactie van American Food Express:Bedankt voor de recensie!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top in orde, zoals altijd.

Reactie van American Food Express:Dankjewel!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was zoals gewoonlijk snel en lekker. Dit keer een kipfrikadel erbij besteld, maar bij de bestelling zat een normale frikadel. Verder top!

Reactie van American Food Express:Bedankt voor de recensie! De geleverde snack was wel een echte kipfrikandel. De smaak komt alleen erg overeen met een gewone. Daarom zijn ze bijna niet te onderscheiden.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend verzogd en heerlijk

Reactie van American Food Express:Graag gedaan!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice food. good quality

Reactie van American Food Express:Thanks!

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en hartstikke lekker!

Reactie van American Food Express:Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en zeer goed eten!

Reactie van American Food Express:Dankjewel!

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede ervaringen gehad met american food express. Echter had ik vandaag (29-03-0218) 2 kaasbacon burgers besteld alleen ipv die burgers kregen we normale hamburgers. Dat vonden wel jammer. Verder was het van goede kwaliteit.

Reactie van American Food Express:Wij hebben per ongeluk de verkeerde burgers meegegeven. Erg vervelend. Wij maken het de volgende keer graag goed met u.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer perfect.

Reactie van American Food Express:Goed om te horen! Graag gedaan.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bestellen binnen 35 minuten bezorgd. Heerlijk malse spareribs, lekkere frieten en als toetje bosbessencake. Alles even lekker. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Reactie van American Food Express:Dankjewel!

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte aanrader heerlijk eten snel bezorgd. En bedankt weer voor de toetjes . Een dikke 10.

Reactie van American Food Express:Graag gedaan!

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Reactie van American Food Express:Bedankt!

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er snel, spareribs friet en hamburger waren hardstikke lekker!!

Reactie van American Food Express:Bedankt voor de recensie!

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij american food expres . Altijd tot volle tevredenheid tot deze keer. Het garlic breed (gewoon pistolets kruidenboter) viel erg tegen ik had zeker gezien de prijs 3.50 meer verwacht ook de saus bij de uienringen was er niet bij erg jammer. Nu blijkt dit apart besteld te moeten worden sinds kort. Zet dat er dan bij dan weten de klanten dat. Verder was het eten prima dit was alleen een teleurstelling.

Reactie van American Food Express:Wat vervelend om te lezen dat het garlic bread niet aan de verwachting voldeed. Op onze website staat een plaatje met beschrijving over hoe wij dit gerecht serveren. Hopelijk is de volgende keer weer alles naar wens.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede prijs-kwaliteitsverhouding en snel bezorgd. Kortom, een aanrader en wij gaan vaker bestellen.

Reactie van American Food Express:Thanks!

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spare ribs van Assen, heb ze nog nooit zó lekker gehad in deze stad!!!

Reactie van American Food Express:Mooi compliment!

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten!

Reactie van American Food Express:Bedankt!

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker!

Reactie van American Food Express:Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Het eten is altijd goed warm als het bezorgt wordt! Aanrader!

Reactie van American Food Express:Bedankt!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en weer heerlijk gegeten.

Reactie van American Food Express:Dankjewel!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische kwaliteit, strak bezorgd op de gevraagde tijd, erg goed!!

Reactie van American Food Express:Thanks! Goed om te horen!

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, lekker warm, extra toetje??

Reactie van American Food Express:Thanks! Inderdaad een extra kleinigheidje van het huis!

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en erg snel helemaal tevreden

Reactie van American Food Express:Bedankt!

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig we hebben heerlijk gegeten. Snelle service goed verzorgd en aardige jongeman.En bedankt voor de toetjes heel erg lief. Dikke 5 sterren. Groetjes fam van der neut

Reactie van American Food Express:Bedankt! Groeten terug!

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede - malse - spareribs, vlotte en vriendelijke bezorging , goede porties en dat alles voor nette prijzen. Inmiddels een paar keer eten besteld en zal in de toekomst zeker nog een bestelling plaatsen. :-)

Reactie van American Food Express:Thanks Eelko! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10min te vroeg! Erg lekker gegeten ijs erbij. Super aardige jonge man aan de deur! Het is was weer top!

Reactie van American Food Express:Goed om te horen! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Comes very close to the authentic American food!

Reactie van American Food Express:Mooi compliment!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service engoeie kwaliteit

Reactie van American Food Express:Bedankt!

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde eten was lekker zoals gewoonlijk, alleen het deksel van een bijgeleverd bakje vla was los gegaan wat nogal een bende gaf.

Reactie van American Food Express:Dankjewel!

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, lekker warm en snel bezorgd!

Reactie van American Food Express:Dankjewel!

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ontzettend lekker! Enkel de wedges had minder gekruid gemogen. Verder geen klagen. Alles werd netjes op tijd geleverd! Zal hier zeker vaker bestellen!

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onlangs weer bij jullie besteld. Kon jullie niet vinden op thuisbezorgd. Na een Google poging jullie weer gevonden. Klopt het dat jullie goedkoper zijn als je via de normale site koopt? Om een lang verhaal kort te maken, heb weer super lekker gegeten zoals gewoonlijk. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, helaas miste de saus en salade

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd!

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon weer prima in orde.

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Die express saus, geen idee of het huis gemaakt is of niet, is wel echt super lekker.

Reactie van American Food Express:Bedankt voor het compliment! Deze saus is inderdaad huisgemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, helaas zat er deze keer geen saus bij. De vorige bestellingen zat dit er wel bij.

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heerlijk ehamburger! Je kan proeven dat het met zorg wordt bereid.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker spareribs

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs van assen! Helaas kon ik niet de goede postcode opgeven via het bestelformulier. Dit moest ik via een onorthedoxe omweg oplossen. Bezorging was 15m later dan aangegeven.

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen hier vaak, eerder via thuisbezorgd en nu via de eigen website. De hamburgers zijn echt heerlijk! Aanrader! Bezorging is altijd super snel.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Spareribs heerlijk op smaak en viel perfect van het bot! Ook de kapsalons en burger waren top! En een heerlijke ijstaart na! :) Bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Medium burgermenu besteld. Al vaker gehad en weer zeer goed bevallen.

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer besteld op onze cheatday ;) Heerlijke zoete sparerib kapsalon, goede kwaliteit vlees, goede burgers. Het is hier eigenlijk altijd goed, eten is altijd warm en er gaat nooit iets mis. Nu ze losgekoppeld zijn van thuisbezorgd zijn ze ook nog goedkoper geworden. Keep it up!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd nu ook weer super lekker en snel.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend gewoon Top! Ben al vanaf het begin klant en was ze gisteren ff kwijt. Maar na ff zoeken terug gevonden. En bestellen via deze website werkt ook prima!

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer veel en het was weer lekker. Bezorger had 1 tasje in de auto laten staan maar kwam al snel terug.

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger maakte mijn dag door het eten te brengen, volgends mij kon die me zelfs horen aankomen rennen ik wou nog wat aardigs zeggen maar na dat hij het geld ontving gooide ik van blijdschap de deur dicht, dus nu heb ik een laatste kans om de bezorger te bedanken dat die met het eten kwam ondanks ik laat had besteld, Dankje dat je langs kwam, nog meer dankjewel dat je lachte! Ik had een kut dag , maar hopelijk heb jij daar niks van gemerkt, anders sorry, en een fijne 2 kerstdag aan jou en je collega's en een gelukkig nieuwjaar

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn hier heerlijk. Bezorging op tijd. Service op z'n Amerikaans ofwel top.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers waren voortreffelijk. Alles goed verzorgd. Zeer tevreden.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, zeker een aanrader vooral de spare rib

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En alweer super lekker allemaal. De vorige keer had ik de fout gemaakt om geen express saus aan te klikken.... (dat vonden de kinderen niet grappog) die is echt zo lekker. Die moet er gewoon bij, dus dat gaat nooit meer mis. Bedankt voor het extraatje ?

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging gebeurde 1 uur en 20 min na moment van bestellen. Ondanks dat het erg lekker was, vond ik dit toch wel érg lang duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer terverden spanrib was ontzettend lekker zeker voor herhaling Echt echt lekker

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, top service, top bezorging!!!

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super voor elkaar. Lekker eten, ruim voldoende, goed op temperatuur en precies op de afgesproken tijd bezorgd.

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten tegen een goede prijs en snel bezorgd!

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn erg lekker. Snelle bezorging, binnen 30 minuten. Absolute aanrader.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima in orde.. iets later dan gewoonlijk maar dat kun je verwachten op vrijdagavond.

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten...heerlijk warm... En meer dan genoeg!!

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was gewoon weer prima, en erg snel!

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke friet en hamburger en ook weer super snelle bezorging!

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eén woord: Heerlijk! We hebben heerlijk gesmuld van de Taco Homekit.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating